beelddenken beelddenker Meer HB

Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Dorien
3 jaar geleden

Blij dat Joke op onze weg kwam. Onze beelddenkende zoon die “achter” loopt op school is door haar getest. Dat was voor ons een enorme bevestiging van wat wij al dachten en nu door Joke onderzocht en vastgelegd in een duidelijk onderzoeks verslag. Hiermee kunnen we op school stappen maken en kan onze zoon leren hoe hij mag leren. En dat hij eigenlijk helemaal niet “achter’ loopt als hij weet hoe hij het moet aanpakken.

Onze zoon vond het fijn om bij Joke te testen. Ze kijkt en luistert naar wat het kind nodig heeft en geeft ze een vertrouwd gevoel waardoor ze zich helemaal durven te geven. Onze zoon omschreef het als gezellig en ik had niet het gevoel dat ik een test deed het was meer een feestje.

Heel erg bedankt we zijn zo blij dat we nu weten waar de oplossingen liggen en noemde straks goed voorbereid naar het VO kunnen.

Patricia de Vries - Tigchelaar
3 jaar geleden

Ik heb Joke leren kennen als een vrolijke, spontane en liefdevolle vrouw. Ze heeft het inzicht om net diegene eruit te pakken die anders niet zou opvallen. De kracht uit het kind te halen en daardoor een kind "aan" te krijgen om te werken, maar ook om in zichzelf te geloven. Saai VO werk brengt Joke met veel humor waardoor het voor een leerling gaat leven. Dit leven is belangrijk omdat het op die manier blijft hangen in hun hoofd. Het allerbelangrijkste is mij opgevallen dat kinderen en volwassenen zich zelf thuis voelen bij Joke.